one direction 3d- this is us

Efter skolan igår så gick vi hem till Peggy en stund alltså jag,sanna och peggy. Vid 4 tog vi bussen in till Katrineholm vi gick o tittade runt lite i affärer. Fick med mig en stickad kofta i en vinröd färg.
Sen så gick vi till bion och tittade på One direction 3D- This is us. seriöst världens bästa film!!!
Är så kär också, Harry min man alltså. hade typ gåshud genom hela filmen. Måste köpa den när den kommer ut sen! Idag så vaknade jag vid 10 typ, käkade frukost sen började jag plugga lite, Har faktiskt hunnit med en hel del. Men just nu så sitter jag och tittar på sista avsnittet av säsong 3 av Grey´s Anatomy. Bäst är det! 
Men jag ska titta färdigt nu så skriver mer sen.
 
 
 


Daddy's baby girl

Satt o tittade på idol på datorn och vart helt förälskad i en kille som heter Simen. Han sjunger som en Gud, det var världens bästa låt och han hade ett leende som man kan dö för!!
Tycker ni borde lyssna på original låten!


Jimmy Needham - Daddy's Baby Girl



Fullt upp

Kom på när jag satt o funderade att jag hade en blogg. Hade helt glömt bort det. sorry
Men det blir nog ordning på det nu! skolan är i full gång och satt faktiskt o pluggade hela dagen.
Tog igen lite, efter första lektionen så ligger jag redan efter så jag måste arbeta hemma. Bra jobbat Jennifer!
Livet rullar på, upp och ner men tror det börjar gå åt det bättre hållet just nu! 
Imorgon har vi typ 4-5 lektioner och en lång håltimme. Får se vad vi hittar på.
Efter skolan kanske jag sticker hem till peggy och sen ska jag träna på kvällen! 
seyyyaa P&K
 
 


Första & andra skoldagen

-me
 
Hej. skolan började igår! skönt att få träffa alla igen men satt hela dagen nästan o lyssnade på information.
Idag började vi att gå efter schemat även fast det var lite konstigt så tror jag att det kommer bli jätte bra tillslut! 
Vi hade iallafall bild,idrott,svenska och engelska idag. dagen gick faktiskt ganska snabbt! 
Fredag imorgon!! Helg älska! 


Sista sommarlovsdagen

Hej! har inte så mycket att skriva, storebror fyller 17 idag grattis! Sticker på träning ikväll för o se om knät håller och att jag förhoppningsvis kan spela match imorgon! Och imorgon börjar skolan också! skönt att träffa några som man knappt har träffat på hela sommarlovet! så vi får se hur det blir sista året på högstadiet..
Bara hoppas att det här året blir bättre än 8:an! 
Men ha det bra! P&K
 


Sick

 jag hade ätit lunch idag så var jag helt yr. Så jag la mig i sängen o sov, när jag vaknade så hade jag så jävla ont i huvudet så jag nästan spydde. Jag hade feber o hade ont i hela kroppen.. Är bättre nu men mår fortfarande inte bra. Bara att hoppas att det blir helt bra imorgon! Sen är det skola om 3 dagar också. får se hur det blir! 
 


STorebror

Hej! igår kom min storebror hem, så jag och han fixade mat och satte oss o tittade på en film! 
Dem andra var inte hemma så det var bara vi två! mys tycker jag.
Idag tog jag,låtsas pappa,lillasyster och storebror en cykel sväng runt sjön.
Ikväll ska jag och storebror fixa mat till hela familjen så vi får se hur det blir! 
P&K
Summer ✌ | via TumblrStars Can't Shine Whitout Darkness | via Tumblr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


rix fm festivalen 2013

- Rix fm festivalen 2013 Norrköping!
 
 
 


New in

-stickad tröja från h&m och linne från vero moda
 


15 Augusti

Hej! dålig uppdatering. Men igår så tog jag och sanna tåget till Norrköping för att shoppa lite och sen gå på rix fm festivalen! Måste säga att det var grymt! Hela dagen med min bästa. Fick inte med mig så mycket men jag är nöjd iallafall! Bilder på shoppingen och rix fm festivalen kommer snart! Det kan jag lova! 
 


Gyllene tider

 


Grey`s Anatomy

Eftersom att jag har tittat färdigt på alla säsonger av The Oc så har jag börjat titta på Grey`s Anatomy! seriöst den bästa serien!!! är snart färdig med säsong 1! 
 


when everything's wrong you make it right

 
 
 
Hejsan! tänkte bara säga att jag mår bättre nu så ska börja blogga bättre nu! 
Imorgon sticker jag, lillasyster och sanna in till katrineholm för att se oskar zia.
Sen på kvällen sticker jag,mamma,Marcus, Niclas och Linnea till Eskilstuna för att titta på gyllene tider! 
kommer bli så grymt!!! puss
 


Bästavän



Be happy for god's sake.



New in!

När jag var till Katrineholm för någon dag sen så köpte jag en ny skinnjacka, den som är på bilden, en cardigan den under jackan! + en väska som jag inte orkar ta kort på men det kommer en bild någon dag.



Träning!

-Bästa storebror! ♥
 
 
 
 
 
Hej! Hade min första fotbollsträning igår efter uppehållet och det gick faktiskt riktigt bra! sen så vart det lite extra träning för jag cyklade ner och hem från träningen så det vart 1,6 mil! träning imorgon igen!!! Stängde av mobilen idag, behövde vara ensam o tänka så vill inte prata med någon men sätter väl på den ikväll antar jag! har inte så mycket mer att skriva så skriver nog mer imorgon eller senare ikväll! pussohej!


På lördag



Beställt

 
 


Älskade du

Hej! kom hem igår, så otroligt skönt att vara hemma! och min säng har aldrig varit skönare.. Älskar den! 
den är veckan har varit otroligt bra! massor av sol och lite bad haha sen att bara umgås med fina gör saken mycket bättre! vi åkte tåget vid halv 10 ungefär och kom till Katrineholm strax efter 1. sen så åkte jag hem, träffade familjen som jag inte hade träffat på ett tag, vi åkte o badade och sen käkade vi! körde äver lite målvaktträning på kvällen så det kändes bra! Sanna och jag har även sagt att vi ska börja ett litet nyttigare liv, för efter den här veckan måste vi ha gått up en del i vikt! haha. Så igår när jag gick o la mig stallde jag klockan på 8! Gick upp och tog på mig springkläder och gick ut o gick 5,2 km! Måste säga att det är otroligt skönt att gå på morgonen när man precis har vaknat! nu tänkte jag göra S.A.R (situps,armhävningar&rygglyft) behöver träna upp mina muskler så tänkte börja lite smått! Senare i eftermiddag åker jag till Örebro med min låtsas pappa får se vad som händer! puss&hej! 
 


AJaj

Tusan. förbannade. skit! Sanna och jag låg nästan hela dagen nere vid stranden och nu är vi helt solbrända båda två.. vi gick ner vid 11 låg där till 2 typ åkte o käkade pizza med sanna och hennes lillebror och sen åkte vi o la oss på stranden en stund.. vi gick hem efter en stund bara för att solen försvann typ.
När vi kom hem satt vi o prata och fikade sen åkte vi ner till torget och käkade glass.
Godaste glassen seriöst! efter det så gick vi ner och tog ett kvällsbad så skönt! 
vi gick hem o duschade och nu sitter vi här i sängen och ska börja packa lite smått titta på film och äta ben & jerry`s!! Imorgon går tåget vi ca halv 10! även fast det har varit sjukt kul att vara här och jag skulle kunna vara kvar en vecka till så ska det bli skönt att komma hem! men tåg imorgon i några timmar yeah! 
skriver mer imorgon! 
-bild från i midsommras 
 


Johnny Depp ♥

 


skåne

Tänker aldrig mer mobilblogga.. Satt på tåget hit ner till skåne i Tisdags och då
skrev jag ett ganska så långt inlägg som jag la upp men sen tittade jag på bloggen och då laddades det aldrig upp vart så förbannad. Och sen tog mitt internet slut när jag satt på tåget så kunde inte göra något typ.. 1 Augusti idag så jag fick nytt internet! Men iallafall så har jag det super bra här i skåne! igår så käkade vi glass va inte så toppen väder så vi låg inne o tittade på film också. idag så vart det bätte väder så vi gick ner till stranden och låg o sola och läste, hur mysigt som helst! när vi kom hem satt vi o prata sen käka vi mat och spelade kubb. Imorgon blir det att se lite mer av åhus, åka o köpa lite onyttigheter och sen åka o lägga oss lite vid standen igen! vill ha färg!! 
Fredag imorgon och vi åker hem på söndag :( Tycker det är så skönt att vara här nere så vill inte riktigt åka hem! Sa att jag skulle ränsa mitt huvud med problem men det har bara blivit värre så vet inte vad jag ska göra..
ska försöka ta med kameran imorgon har faktiskt inte tagit ett enda kort så! Men det kommer mobilbilder imorgon tror jag! pussohej!