Bestfriend



Skit dag

Bajjsssss!!!
Vart så missförstånd. Trodde vi skulle åka med tåget från Vingåker men vi skulle åka från Katrineholm. Så jag och mamma åkte hur jävla fort som hällts in till Katrineholm men då var det försent för tåget hade redan åkt.. Jävla skit jag som verkligen ville åka ner till Skåne idag. Men jag ska titta tider så jag kanske åker ner imorgon istället! Men vi får se hur det blir har ju inte hur mycket pengar som helst till en biljett så vi får se. När mamma och jag kom tillbaka till Vingåker hoppade jag av vid en busshållplats sen åkte mamma o jobba och jag till Högsjö för att träffa pojkvännen så jag kommer hem sent ikväll. Bara att hoppas att jag kommer ner till Skåne imorgon! Men skriver mer sen! Puss



Några timmar kvar

Har nästan packat färdigt bara lite små saker kvar men snart så åker vi! Bara några timmar kvar!! Ska snart hoppa in i duschen o göra mig lite fräsch. Kan hända att jag kommer blogga lite på tåget sen annars bloggar jag när vi har kommit ner till Skåne! Men jag lovar att jag kommer blogga iallafall! Kommer komma bilder också även fast det blir mobilbilder och sen kommer bilder från kameran när jag kommer hem! Puss



Dagen

Hej! mår inte så jätte bra..
helt slut i kroppen sen har det hänt en grej men inget jag kommer gå in på.
Dagen har varit att jag hjälpte till lite här hemma.
sen la jag mig i sängen o tittade på några avsnitt av the oc,
är inne på säsong 3 just nu så snart färdig med serien! 
efter det så gjorde jag mig iordning lite sen åkte vi till odensbacken o tittade
på när Min storebror spelade fotbollsmatch mot ösk u-17.
resulatet behöver vi inte gå in på.
sen åkte vi hem käkade lite sen gick jag ner o skulle packa lite men 
jag gav upp får göra det imorgon istället! orkar seriöst inte ska titta på film
eller något istället!! Men jag åker imorgon!! kommer bli så sjukt kul fast det blir några
timmar på tåget men endå! skåne her we come!
pussohej!


något jag vill ha

 


Livet är inte på topp.

Mitt liv är inte på topp just nu.
Mår faktiskt skit och jag vet inte vad jag ska göra.
vill bara bort här ifrån. som tur är så åker jag till 
skåne på måndag med sanna så jag hoppas att det blir bättre!
Längtar som fan till skåne! 
Igår kväll kom sanna hit o sov här! 
vi satt o pratade igår kväll/natt bäst är hon! 
jag mår så dåligt så orkar faktiskt inte blogga något nu.
Godnatt!


Dagens boost



Something I want

 
 
 
 
 
 
 


Ssc grupp 15



Hemma

Hej! Kom hem idag! Skönt o vara hemma men kommer sakna alla så jävla mycket!!! Grupp 15 bästa gruppen! Vi hade avslutning idag bäst var det! Efter avslutningen sa vi hejdå och sen gick jag o hämtade mina väskor. När jag var påväg ut från idrottshallen där vi hade våra väskor såg jag att Marcus min låtsas pappa och min lillasyster kom och sen en stund efter så såg jag att min pojkvän kom gåendes! Jag vart fan chockad!!! Så jag la ner väskorna och halv sprang fram till han och krama honom! Saknat honom så! Sen åkte vi o käka o handlade och sen åkte vi hem. Ikväll så grillade vi och pratade och nu sitter vi här på altan med några av mina föräldrars vänner o sitter o myser! Men ha det bra!



Stadium sports camp vecka 4

Hej! Ligger i sängen just nu o ska försöka sova! Dagen började med att jag vaknade och sen duschade jag, packade färdigt det sista sen åkte vi iväg till Norrköping! Jag kom dit och då checkade jag in och sen gick jag till rummet! Bor och är med 00: er själv är jag 98 men är med dem bara för att jag valde att vara med Amanda och Felicia och dem är 00:er! Men efter jag hade varit i rummet ett tag så kom Amanda och Felicia sen efter ett tag gick vi ner till arenan och invigningen! Det var grymt vilken stämning!!! Efter det så hade fotbollen en liten invigning. Sen gick vi o käka efter vi hade ätit så fick vi ha fritid i 2.5 timme tror jag sen var det dags för första träningen. Är faktiskt redan slut fast vi bara hade typ lite match och lek.. Ingen bra start. Efter träningen duschade vi och sen käka vi igen! Vi gick sen till rummet och nu ligger vi här! Och eftersom dam Em är nu och dem spelar vissa matcher här i Norrköping så ska hela fotbollen alltså 450 personer gå o titta på när Frankrike-Spanien spelar imorgon kväll! Kommer blir riktigt kul! Längtar järnet! Men imorgon blir det också 2 träningar innan plus lite annat!! Men skriver någon annan dag med! Godnatt!



Lillebror

-finaste lillebror fyllde 2 år idag!
 


Sommar på högnivå

Hej! Bloggen har inte varit mitt prio ett den här veckan för har inte mått så bra och sen har jag gjort annat!
Men kan iallafall berätta vad jag har gjort idag! Har hjälpt till här hemma lite sen har jag legat o solat. Har varit den varmaste dagen en så länge och det är riktigt skönt! Nu ligger jag o tittar på geordie shore. Ska gå o duscha efter det är slut och sen gå o lägga mig är helt slut.. Imorgon sticker jag upp till min pojkvän blir väl att sola, bada och grilla! Och har även 1 månad med finaste! Love to you! Och åker om en jävla vecka :((( även fast det kommer bli sjukt kul, eller vad jag tror! Så kommer jag sakna vissa människor. Men en vecka hoppas jag att jag klarar iallafall!
Men puss och hejjj



Bästisfestis

Min bästisfestis kom idag! 
Har inte träffat henne på hundra år typ.
vi skulle ha käkat mat men jag hade svårt att komma till vingåker så hon
fick kommer hit istället. Vi satt bara o pratade och hade det mys, sen gjorde
vi en kladdkaka. ägget alltså haha nej ushh ska inte prata om det kommer 
att spy.. Det var en toppen dag! Imorgon sticker jag till min boyfriend igen! 
saknar honom.. hur fan ska jag klara mig utan honom när jag åker på läger? 
Fick veta idag att en av mina killkompisar ska dit också så det blir bra! 
På torsdag åker jag till örebro med min bror o käkar mat hos våran lillebrors mamma! 
Men vet inte hur jag kommer hem för måste vara i vingåker på fredag klockan 12.
men det löser sig väl. hoppas jag iallfall.
men ska börja titta på geordie shore nu så vi ses! 
-jag idag!